Zdraví

Pochoutky k vínu, pivu nebo jen tak na chroupání

Máte rádi různé slané pochutiny a chuťovky? Obzvláště k vínu nebo pivu jsou třeba takové oříšky nebo olivy ideální a při pití jim nikdo neodolá. Pokud preferujete spíše něco sladkého, tak i pro vás se v nabídce pochoutek prémiové kvality něco najde – třeba sušené ovoce nebo želé bonbony. Naše produkty uspokojí vaši chuť na sladké i na slané.


Nabídka je opravdu široká, takže můžete dopřát vašim chuťovým buňkám různé druhy chutí, stačí si jen vybrat z našich kvalitních a lahodných produktů, které potěší vaše chuťové pohárky při jakékoliv příležitosti.

Různé druhy nabízených pochutin, které si zamilujete:

· mix různých druhů oříšků (mandle, kešu, arašídy, pistácie atd.)
· různé druhy oliv (od obyčejných, pálivých, až po extra pikantní.
· tropická směs sušeného ovoce salysol
· a spousta dalších lákavých pochutin v plechovkách, skleničkách nebo dárkových baleních
Váš romantický večer s partnerem tak rázem nabyde nových rozměrů, když si k vínu nebo pivu nasypete misku oříšků nebo oliv a budete tak moci třeba během filmu neustále něco zakusovat. Produkty jsou chutné a dostupné ve spoustě příchutích, speciálně i pro ty největší fajnšmekry.

Vhodné i jako skvělá volba pro praktický dárek

Marně si neustále lámete hlavu s tím, čím obdarovat vaše příbuzné, kolegy z práce, kamarády nebo známé? Raději, než abyste koupili nějakou blbost, kterou obdarovaný někam odloží, je lepší vsadit na praktický dárek. Takovým praktickým a oblíbeným dárkem může být třeba potravinový balíček, do kterého můžete vložit kromě jiného, také krásné dárkové balení různých oříšků, sušeného ovoce nebo želé bonbonů v plechovce nebo ve sklenici. Nebo můžete rovnou vybrat některé z dárkových balení z naší nabídky. S takovým dárkem rozhodně sklidíte úspěch a obdarovaný si velice pochutná.